Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/bruxelles/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Le Plaza Hotel Bruxelles

    Adresa: Boulevard Adolphe Maxlaan 118-126, Bruxelles, Belgia Rezerva online la Le Plaza Hotel Bruxelles


Poze cu Le Plaza Hotel Bruxelles

Descriere Le Plaza Hotel Bruxelles

Turistii de la Le Plaza Hotel Bruxelles vor fi cazati intr-un cotel aflat in centrul istoric si cultural al orasului. Exista multe muzee si obiective turistice de interes la mica distanta de hotel. Printre dotarile hotelului se regasesc sali de intalnire, 9 sali de receptie, o sala de forta, un restaurant si bar si multe altele.

Le Plaza Hotel Bruxelles este situat chiar intre doua statii de tramvai si aproape de o statie de metrou, de unde exista linii care merg spre Aeroportul Bruxelles, care este situat la 16 kilometri de hotel, dar si spre majoritatea obiectivelor turistice situate in oras.

Cele 193 de camere de la Le Plaza Hotel Bruxelles beneficiaza de seif, fax, control climatic, televiziune prin cablu, mini-bar si altele.

In apropiere de Le Plaza Hotel Bruxelles se gaseste cartierul de afaceri din Bruxelles dar si centrul istoric al orasului. Tot in apropiere de Le Plaza Hotel Bruxelles se gasesc si o serie de restaurante, magazine si baruri.

Cazare Bruxelles