Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/bruxelles/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Bloom Hotel Bruxelles

    Adresa: Rue Royale 250, Bruxelles, Belgia Rezerva online la Bloom Hotel Bruxelles


Poze cu Bloom Hotel Bruxelles

Descriere Bloom Hotel Bruxelles

Bloom Hotel Bruxelles este situat langa centrul istoric al orasului, oferind turistilor acces facil la atractiile turistice din oras cum ar fi Palatul Regal, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Arta Moderna, Gradina Botanica si Manneken Pis.

Bloom Hotel Bruxelles se afla aproape de statii de tramvai si de metrou, cu ajutorul carora turistii pot ajunge spre orice punct de interes din oras. Transportul public, masinile inchiriate sau taxi-urile pot oferi acces catre Aeroportul International Bruxelles care se afla la mica distanta de hotel.

Toate cele 305 camere de la Bloom Hotel Bruxelles au dotari cum ar fi control al climatizarii, mini bar, uscator de par, seif, acces wireless la internet si cablu tv.

Destul de aproape de Bloom Hotel Bruxelles se gaseste o zona foarte importanta de shopping din Bruxelles cu multe restaurante si posibilitati de petrecere a timpului liber. Hotelul ofera si servicii de consultanta turistica, are lift pentru un acces mai facil, o sala de conferinta, un bar, un restaurant si o sala de forta.

Cazare Bruxelles