Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/bruxelles/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel Des Colonies Bruxelles

    Adresa: Rue Des Croisades 6-10 , Bruxelles, Belgia Rezerva online la Hotel Des Colonies Bruxelles


Poze cu Hotel Des Colonies Bruxelles

Descriere Hotel Des Colonies Bruxelles

Hotel Des Colonies Bruxelles este situat in centrul orasului si le permite oaspetilor sa fie cazati foarte aproape de atractii cum ar fi Centrul Expozitional Heysel, World Trade Center si Parlamentul European. Autobuzele, trenurile si metroul sunt disponibile si pot duce turistii cazati aici spre cele mai importante zone din oras. Hotelul dispune de un bar, o parcare cu plata redusa pentru oaspeti si acces la internet.

Hotel Des Colonies Bruxelles se afla la zece minute de gara si la 15 km de Aeroportul International Bruxelles, ambele locuri fiind usor accesibile cu ajutorul sistemului de transport public.

Camerele de la hotelul de trei stele Hotel Des Colonies Bruxelles au serie intreaga de dotari cum ar fi bai private, televiziune cu satelit, uscator de par, control al temperaturii, internet wireless, mini-bar, seif si birou.

Hotel Des Colonies Bruxelles este situat intr-o locatie foarte convenabila, in centrul orasului si de aceea oaspetii au acces la zone de shopping si o gama larga de restaurante, dar si baruri sau cluburi.

Cazare Bruxelles