Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena

    Adresa: Weihburggasse 3, Viena, Austria Rezerva online la Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena


Poze cu Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena

Descriere Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena

Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena ii plaseaza pe turisti in apropierea multor atractii interesante din capitala Austriei. Catedrala Sfantul Stefan este situata chiar alaturi iar Palatul Hofburg se afla si el la o distanta ce poate fi strabatuta pe jos.

Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena se afla la mica distanta de mers cu masina de Aeroportul International Viena. Atat la acest aeroport cat si la multe dintre obiectivele turistice din Viena se poate ajunge foarte usor cu ajutorul retelei de transport in comun si in special cu ajutorul metroului. Metroul vienez ofera o retea bine pusa la punct iar in apropierea acestui hotel de patru stele din Viena se gaseste si o statie de metrou, ceea ce constituie inca un avantaj al alegerii de cazare in Viena la Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena. In apropiere sunt si statii de taxi pentru cei care vor sa mearga prin oras cu taxi-ul.

Fiecare camera de la acest hotel de patru stele din Viena beneficiaza de o serie de amenajari si servicii cum ar fi baie, radio, cablu tv, internet wireless, telefon, mini bar, aer conditionat si seif.

Turistii ce se cazeaza ka Top Cityline Hotel Kaiserin Elisabeth Viena se vor afla aproape de Kaertner Strasse, cea mai frumoasa zona de shopping din oras. Aceasta se afla chiar langa hotel. Printre serviciile si beneficiile ce stau la dispozitia turistilor se numara un lobby, un salon, o casa de schimb, o cafenea si un bar, iar personalul hotelului va fi dornic sa ofere consiliere turistica.

Cazare Viena