Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Mercure Hotel Josefshof Viena

    Adresa: Josefsgasse 4-6, Viena, Austria Rezerva online la Mercure Hotel Josefshof Viena


Poze cu Mercure Hotel Josefshof Viena

Descriere Mercure Hotel Josefshof Viena

Mercure Hotel Josefshof Viena este situat in cartierul central Josefstadt al Vienei. Acest lucru permite oaspetilor sai acces facil la Museum Quarter, la cladirea Parlamentului, la Catedrala Sf Stefan si pe strazile din zona pietonala de shopping.

Mercure Hotel Josefshof Viena se afla la numai 200 de metri de statia de metrou Rathaus. Aeroportul International Viena se afla la numai 30 de minute de mers cu masina si hotelul poate face transferul turistilor de la hotel la aeroport si invers. Mai multe detalii pot fi obtinute de la receptie.

Hotelul are 111 camere pentru oaspetii sai, toate sunt camere de nefumatori. Majoritatea camerelor de la Mercure Hotel Josefshof Viena au vedere spre curtea interioara. Camerele sunt dotate cu acces wireless la internet, cablu tv, telefon, minibar, seif si baie. Fiecare camera are aer conditionat.

Mercure Hotel Josefshof Viena este gazduit de o cladire tipic vieneza cu o curte interioara. Restaurantul serveste zilnic mic dejun in regim bufet suedez. Micul dejun este servit intr-o incapere ce are deschidere la curtea interioara pe perioada verii. Hotelul dispune si de sali de conferinta pentru grupuri mai mici. Pivnita de vinuri se bucura de un oarecare prestigiu in zona si vinurile acesteia sunt vandute la pahar. Receptia hotelului este deschisa 24 de ore pe zi.

Cazare Viena