Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hilton Viena Plaza Hotel

    Adresa: Schottenring 11, Viena, Austria Rezerva online la Hilton Viena Plaza Hotel


Poze cu Hilton Viena Plaza Hotel

Descriere Hilton Viena Plaza Hotel

Hilton Viena Plaza Hotel este situat in apropierea multor atractii turistice, intr-o zona plina de turisti. Oaspetii vor gasi in apropiere cartierul comercial al Vienei, chiar langa Ringstrasse. Opera din Viena, primaria, universitatea si parlamentul sunt la numai cateva minute distanta. Bursa este pozitionata chiar peste drum de acest hotel de cinci stele din Viena. Palatul Hofburg si Catedrala Sf Stefan sunt la numai 10 minute de mers pe jos departare de hotel.

Aeroportul International Viena se afla la 20 de minute distanta de mers cu masina de la Hilton Viena Plaza Hotel. Statia de metrou se afla la o distanta mica de usa hotelului ceea ce face deplasarea prin oras foarte usoara. Personalul hotelului va poate facilita transportul pana la aeroport cu masina hotelului contra cost.

Fiecare dintre camerele de la Hilton Viena Plaza Hotel sunt dotate cu seif, telefon, mesagerie vocala, uscator de par, mini bar, aer conditionat si birou. Toate camerele beneficiaza de internet wireless.

Printre dotarile si serviciile oferite de Hilton Viena Plaza Hotel se numara un restaurant, un bar, mai multe sali de conferinta, sauna si sala de forta. Tot in cadrul hotelului se gaseste si o cafenea iar receptia hotelului este deschisa 24 de ore pe zi. Personalul de la receptie poate oferi servicii de consiliere turistica pentru cei interesati.

Cazare Viena