Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Austria Trend Albatros Hotel Viena

    Adresa: Liechtensteinstrasse 89, Vienna, Austria Rezerva online la Austria Trend Albatros Hotel Viena


Poze cu Austria Trend Albatros Hotel Viena

Descriere Austria Trend Albatros Hotel Viena

Austria Trend Albatros Hotel Viena este localizat in apropierea centrului Vienei, in apropiere de Ringstrasse, de Opera si de multe obiective turistice si istorice caracteristice pentru capitala Austriei. In apropierea hotelului exista o multime de mijloace de transport in comun.

Austria Trend Albatros Hotel Viena se afla la mai putin de 20 km de Aeroportul International Viena, cel mai important punct de intrare a turistilor in Austria.

Camerele de la Austria Trend Albatros Hotel Viena sunt decorate in rosu si alb si mobilate cu bun gust. Printre dotari se numara telefon, televiziune prin cablu, seif in camera si minibar. Unele camere au si balcon iar conexiunile la internet sunt disponibile in majoritatea camerelor. Unele camere au vedere spre gradina. Numarul total de camere este de 70.

Austria Trend Albatros Hotel Viena are mai multe gradini in care oaspetii se pot relaxa. Hotelul dispune si de o sala de forta dar si de sauna. In cadrul Austria Trend Albatros Hotel Viena exista si baruri si un restaurant. Turistilor li se serveste micul dejun in fiecare dimineata. Receptia ofera si servicii de consiliere turistica.

Cazare Viena