• Traiano Hotel Roma

  Adresa: Via Iv Novembre 154, Roma, Italia Rezerva online la Traiano Hotel Roma
 • Locatie excelenta
  Mic dejun gustos
  Servicii excelente

  Camerele nu sunt bine intretinute
  Paturile putea fi mai confortabile
Poze cu Traiano Hotel Roma

Descriere Traiano Hotel Roma

Hotel Traiano Roma este situat in centrul vechi al Romei, foarte aproape de Forumul Roman, Columna lui Traian si Piata Venezia. Personalul hotelului va poate rezerva excursii pentru vizitarea orasului renascentist, al Coloseumului, excursii cu barca pe raul Tiber, Vaticanul precum si excursii la degustari de vinuri. De asemenea, personalul hotelului va poate face rezervari la restaurante, inchirieri de masini, biciclete/scutere etc. De asemenea, hotelul organizeaza un serviciu de shuttle ce face legatura intre hotel si aeroportul Leonardo Da Vinci.

Hotelul Traiano dispune de 42 de camere cu facilitati moderne, decorate intr-un stil clasic rafinat, oferind oaspetilor un mediu linistit si relaxant dupa o zi petrecuta pe strazile aglomerate ale Romei. Camerele dispun de aer conditionat, TV, telefon, conexiune la internet, minibar si uscator de par.

Micul dejul la hotelul Traiano se serveste intr-o sala decorata in stil clasic al sec XVIII unde puteti servi delicatese italienesti si internationale, asigurandu-se ca oaspetii sunt pregatiti pentru o calatorie in oras. Pentru cei pasionati de cumparaturi, hotelul Traiano din Roma se afla foarte aproape de Via Del Corso, strada principala de cumoaraturi.

Cazare Roma