• Hotel Caumartin Opera Paris

    Adresa: 27 Rue De Caumartin, Paris, Franta Rezerva online la Hotel Caumartin Opera Paris


Poze cu Hotel Caumartin Opera Paris

Descriere Hotel Caumartin Opera Paris

Situat in acelasi arondisment cu Opera din Paris, Hotel Caumartin Opera Paris se remarca prin situarea foarte buna si prin proximitatea fata de zona de shopping a Parisului. In apropiere se gasesc si o multime de restaurante si obiective turistice. Aceasta unitate de cazare se afla aproape de Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Madeleine, Catedrala Notre Dame, Gradinile Tuileries si tot in apropiere se gaseste si Montmartre.

Posibilitati de transport in comun se gasesc in apropiere de Hotel Caumartin Opera Paris si aeroportul international se afla la aproximativ 20 de km distanta. Multe obiective tursitice se gasesc la o distanta ce poate fi strabatuta pe jos.

Cele 40 de camere ale Hotel Caumartin Opera Paris beneficiaza de un decor colorat si dotari cum ar fi aer conditionat, internet wireless si bai private dotate cu uscatoare de par, seif in camera, televiziune prin satelit. Toate camerele sunt foarte bine izolate fonic.

Hotel Caumartin Opera Paris ofera mic dejun celor care se cazeaza aici intr-o sala foarte frumoasa, receptie deschisa 24 de ore pe zi, un personal care vorbeste cursiv mai multe limbi straine, casa de schimb valutar, camere de conferinta si un centrul de afaceri.

Cazare Paris