• Citadines Bastille Marais Paris

    Adresa: 37 Boulevard Richard Lenoir, 11. Bastille, Paris, Franta Rezerva online la Citadines Bastille Marais Paris


Poze cu Citadines Bastille Marais Paris

Descriere Citadines Bastille Marais Paris

Hotelul de apartamente Citadines Bastille Marais Paris este situat in arondismentul 11, pe malul drept al Senei, intr-o zona foarte frumoasa din Paris. Statia de metrou Breguet-Sabin este la 2 minute de mers pe jos, in timp ce romantica zona Place de Vosges, cu galerii de arta si Casa Muzeala Victor Hugo se gasesc la 10 minute de mers pe jos.

Oaspetii acestor apartamente sunt incantati de locatia dintre Marais, o zona istorica si totusi la moda si zona Bastille, una plina de viata. Acestia poti cumpara produse proaspete de la una dintre pietele stradale sau pot gasi un chilipir la un targ de antichitati. Opera moderna si cafenele din Place de la Bastille sunt la 550 de metri distanta de apartamentele de la Citadines Bastille Marais Paris.

In cazul in care nu doresc sa-si prepare propriul mic dejun in fiecare dimineata, turistii se pot bucura de un bufet decent in sala de mese din cadrul complexului de apartamente. Hotelul de apartamente are, de asemenea, un centru de afaceri si parcare pentru cei care vin aici cu masina.

Fiecare camera din acest hotel de apartamente este spatioasa, mobilata in stil contemporan si vine cu o bucatarie complet echipata, inclusiv o masina de spalat vase, frigider si cuptor cu microunde. Puteti cauta retete online, folosind Wi-Fi gratuit pus la dispozitie pentru oaspeti sau puteti mentine legaturea cu realitatea vizionand stiri la televizorul cu emisie prin satelit ce sa gaseste in fiecare dintre apartamentele de la acest aparthotel.

Cazare Paris