• BridgeStreet Opera

    Adresa: 5 Rue de Stockholm, 08. Champs-Elysees, Paris, Franta Rezerva online la BridgeStreet Opera


Poze cu BridgeStreet Opera

Descriere BridgeStreet Opera

Cu o amplasare foarte convenabila in zona Operei din Paris, aproape de Saint Lazare - un important nod de transport si in apropiere de Madeleine, aceste apartamente au fost complet renovate si readuse la gloria de odinioara. Apartamentele de la BridgeStreet Opera au o amplasare extraordinara, chiar in inima orasului Paris.

Apartamentele de la BridgeStreet Opera se gasesc la o aruncatura de bat de Galeriile Lafayette, un magazin cunoscut in intreaga lume, dar si de complexul de magazine Printemps sau la cateva minute de glorioasa piata Place de la Concorde si in apropiere de celebrul Bulevard Champs Elysees. Amplasarea acestor apartamente in inima orasului inseamna ca turistii cazati aici vor gasi foarte usor restaurante sau bistro-uri unde pot servi masa dar si spectacole sau evenimente la care pot participa in capitala Frantei.

La apartamentele de la BridgeStreet Opera turistii se vor gasi si intr-unul dintre cartierele de afaceri ale Parisului, unul dintre locurile unde multe dintre complaniile multinationale isi au sediul. BridgeStreet Opera ofera mai multe tipuri de apartamente: studio, apartamente cu un dormitor, cu doua dormitoare sau cu trei dormitoare, toate decorate in stil autentic parizian si dotate cu cele mai moderne ultilitati. Toate dispun de aer conditionat, ferestre mari, podele din lemn masiv si mobilier modern. Apartamentul pe care-l veti rezerva la BridgeStreet Opera va fi situat intr-una dintre cladirile adiacente Operei Garnier, pe Rue de Stockholm, pe Rue Tronson du Coudray sau pe Rue de Provence.

Cazare Paris