• BridgeStreet Champs Elysees Berri

    Adresa: 14 Rue De Berri, 08. Champs-Elysees, Paris, Franta Rezerva online la BridgeStreet Champs Elysees Berri


Poze cu BridgeStreet Champs Elysees Berri

Descriere BridgeStreet Champs Elysees Berri

Cu o locatie extraordinara intr-unul dintre cartierele cele mai atractive ale Parisului, BridgeStreet Champs Elysees Berri, ofera spre inchiriere apartamente somptuoase, situate central, chiar langa Champs-Elysees. Datorita acestei pozitionari ideale apartamentele de la BridgeStreet Champs Elysees Berri ofera turistilor care aleg cazare la apartament in Paris, acces foarte facil la unele dintre cele mai celebre atractii ale capitalei Frantei cum ar fi Bulevardul Champs Elysees, Muzeul Luvru sau Cartierul Montmartre.

Apartamentele BridgeStreet Champs Elysees Berri sunt foarte aproape si de o zona importanta de business unde multe companii importante isi au sediile centrale, fapt ce face din aceste aprartamente o optiune buna si pentru cazarea celor care vin la Paris in interes de afaceri si doresc sa beneficieze de tot confortul oferit de un apartament. In apropiere de BridgeStreet Champs Elysees Berri se gasesc si multe restaurante, cafenele si braserii, ceea ce aduce viata tipic pariziana mai aproape de turistii cazati in aceste apartamente.

O atmosfera relaxanta, personal dornic sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, BridgeStreet Champs Elysees Berri ofera aceste apartamente foarte bine dotate spre inchiriere turistilor care doresc sa viziteze Parisul. Un lucru bun de stiut este ca BridgeStreet Champs Elysees Berri tolereaza si prezenta animalelor de companie insa acestea sunt acceptate contra-cost.

Cazare Paris