• Adagio Paris Tour Eiffel

    Adresa: 14 Rue Du Theatre, 15. Porte de Versailles, Paris, Franta Rezerva online la Adagio Paris Tour Eiffel


Poze cu Adagio Paris Tour Eiffel

Descriere Adagio Paris Tour Eiffel

Adagio Paris Tour Eiffel ofera apartamente cu dotate cu stil si cu majoritatea utilitatilor necesare unei sederi cat mai placute in capitala Frantei. Locatia apartamentelor de la Adagio Paris Tour Eiffel este una foarte linistita, chiar pe malul Senei. De la apartamentele unde se pot caza, turistii pot ajunge foarte usor la unele dintre cele mai populare atractii turistice din Paris cum ar fi Turnul Eiffel sau Champs de Mars. Turistii pot de asemenea sa admire capodoperele, sculpturile si picturile, gazduite de celebrele muzee Luvru si D'Orsay, care se afla la aproximativ patru kilometri distanta.

Amplasate pe Rue Du Theatre, aparatmentele de la Adagio Paris Tour Eiffel se bucura de o locatie foarte buna, permitand turistilor cazati aici sa parcurga usor cei aproximativ trei kilometri pana la celebrele magazine de pe Champs Elysees sau pana la bine-cunoscutul Grand Palais.

Adagio Paris Tour Eiffel dispune de nu mai putin de 375 de apartamente foarte modern utilate si decorate in stil frantuzesc contemporan. Fiecare dintre aparatamente este dotat cu aer conditionat, bucatarie, seif, tv prin cablu si birou.

Adagio Paris Tour Eiffel nu dispune de un loc un se poate servi masa in cadrul complexului insa oaspetii isi pot gati singuri in confortul apartamentului lor intrucat dispun de toate conditiile necesare. Pentru o mostra de bucatarie locala turistii pot incerca si restaurantele si cafenelele din jur, care nu sunt deloc putine la numar.

Adagio Paris Tour Eiffel dispune si de facilitati de petrecere a timpului liber cum ar fi un centru de fitness si o piscina interioara incalzita. Complexul de apartamente permite turistilor sa se cazeze aici impreuna cu animalele de companie si dispune si de un centru de afaceri dotat cu imprimanta, copiator, fax, acces la internet si doua camere de conferinta care pot deservi oamenii de afaceri cazati aici. Apartamentele de la Adagio Paris Tour Eiffel se afla la 30 de kilometri de Aeroportul international Charles de Gaulle.

Cazare Paris