Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/bruxelles/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Tangla Hotel Brussels

    Adresa: 5 Avenue E Mounier, Bruxelles, Belgia Rezerva online la Tangla Hotel Brussels


Poze cu Tangla Hotel Brussels

Descriere Tangla Hotel Brussels

Oaspetii ce aleg sa se cazeze la Tangla Hotel Brussels se vor gasi la mica distanta de mers pe jos de Hof Ter Musschen, o ferma belgiana renovata ce dateaza din secolul al 18-lea. Statiile de transport public aflate in apropiere va pot duce spre punctele de interes ale orasului Bruxelles cum ar fi Grand Place si centrul orasului care se afla pe lista Patrimoniului Universal UNESCO. Printre serviciile oferite de hotel se numara spalatoria chimica cu retur in aceeasi zi, parcare subterana si in aer liber, room-service 24 de ore pe zi, un restaurant foarte elegant, un bar si multe sali de conferinta.

Tangla Hotel Brussels este foarte aproape de Aeroportul Bruxelles, la numai sase kilometri. Statiile de transport public din apropiere ofera acces facil la si dinspre aeroport, dar si spre statia de tren din apropiere.

Camerele de la Tangla Hotel Brussels au climatizare, birou, acces wireless la internet, mini-bar, filme contra-cost si televiziune prin satelit.

Tangla Hotel Brussels se afla in cartierul de afaceri al orasului Bruxelles, la numai 8 km de centrul orasului, avand in apropiere o multime de magazine, restaurante si posibilitati de petrecere a timpului liber.

Cazare Bruxelles