Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/bruxelles/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Opera Hotel Bruxelles

    Adresa: Rue Gretry 53, Bruxelles, Belgia Rezerva online la Opera Hotel Bruxelles


Poze cu Opera Hotel Bruxelles

Descriere Opera Hotel Bruxelles

Turistii ce rezerva cazare la Opera Hotel Bruxelles se vor afla la o distanta foarte mica de mers pe jos de Grand Place. Centrul de congrese din Bruxelles este si el la numai cateva minute de aceasta unitate de cazare. Printre dotarile hotelului se numara acces wireless la internet si mic dejun continental. De asemenea, animalele de companie sunt acceptate la acest hotel.

Opera Hotel Bruxelles este situat chiar langa statia de metrou de zona. Cu ajutorul acestui mijloc de transport in comun vizitatorii se pot deplasa catre mai toate obiectivele turistice de interes din oras. Transportul public din zona asigura acces si spre gara Eurostar sau spre Aeroportul International Bruxelles.

Cele 49 de camere de oaspeti de la Opera Hotel Bruxelles au toate acces wireless la internet si o serie de dotari standard. Pentru un acces mai usor cu bagaje, hotelul dispune si de lift.

Opera Hotel Bruxelles este situat intr-o locatie foarte buna, chiar in cartierul istoric Ilot Sacre, iar in apropiere se gasesc cele mai cunoscute magazine si restaurante din oras. Opera Hotel Bruxelles este un punct de pornire perfect pentru explora orasul Bruxelles si atractiile sale turistice.

Cazare Bruxelles