Aquarium Barcelona


Aquarium din Barcelona este al doilea obiectiv turistic ca numar annual de vizitatori. Se afla in zona moll d'Espanya del Port Vell, pe malul Marii Mediterane. La Aquarium sunt 35 de bazine care adapostesc peste 11.000 de animale marine si 450 de specii diferite reprezentative pentru Mediterana.

Aquarium-ul din Barcelona este considerat una dintre cele mai importante expozitii de animale marine din Europa din cauza colectiei impresionante. Intr-o ora sau doua vizitatorii sunt invitati sa admire animale maritime din emisfera sudica, din Marea Mediterana sau din coloniile de atoli de la Tropice.

Aquarium Barcelona Spania Aquarium Barcelona Spania

Vizitatorii se pot aventura prin tunelul cu rechini, inconjurati fiind de apa si animale acvatice letale. Varietatea de animale marine este foarte mare si de accea Aquarium din Barcelona este un obiectiv turistic perfect pentru a fi vizitat cu familia si copiii. Toate bazinele sunt amenajate astfel incat sa reproduca cat mai bine conditiile naturale in care traiesc animalele expuse. Exista la Aquarium pesti pirania din Amazon, caimani si peste douazeci de specii de pinguini. Copiii pot invata mai multe despre viata marina, oceanografie, pot participa la granirea animalelor marine sau se pot juca intr-un submarin special amenajat pentru ei. Daca va petreceti vacanta in Barcelona, atunci vizitarea acestei metropole oceanice este un lucru ce nu trebuie ratat.

Orar:
Aquarium se deschide in fiecare zi la 9:30 AM.
Se inchide la 21:00 PM de luni pana vineri.
In weekend si de sarbatori se inchide la 21:30 PM si la fel in lunile iunie si septembrie.
In iulie si august Aquarium se inchide la 23:00 PM.

Preturi:
Adulti: 18.00 € - daca achizitionati biletul online. La casele de bilete pretul este de 20.00 €.
Copii intre 3 si 12 ani: 13.00 € online (15.00 € la casa)
Persoane peste 60 de ani: 15.00 €

Bilete online puteti cumpara de pe Site-ul Oficial

Adresa:
Moll Espanya del Port Vell, 08039, Barcelona, Spania.

Transport:
Metrou: Drassanes (L3), Barceloneta (L4).

Vizualizari: 3013