• Petit Palace Museum Hotel Barcelona

    Adresa: C/ Diputacion, 250, Barcelona, Spania Rezerva online la Petit Palace Museum Hotel Barcelona


Poze cu Petit Palace Museum Hotel Barcelona

Descriere Petit Palace Museum Hotel Barcelona

Petit Palace Museum Hotel Barcelona se afla situat chiar in inima Barcelonei. Se afla la distanta foarte mica de majoritatea obiectivelor turistice importante inclusiv portul, Cartierul Gotic, Avinguda Diagonal, zone comerciale si de shopping dar si multe cladiri si cartiere istorice din oras. La multe dintre obiectivele turistice din Barcelona se poate ajunge chiar pe jos. Turistii care aleg sa-si rezerve cazare in Barcelona la acest hotel pot castiga timp datorita amplasarii foarte bune de care vor beneficia.

De la Petit Palace Museum Hotel Barcelona se poate ajunge cu mijloacele de transport in comun la Aeroportul din Barcelona dar si la gara pentru a merge spre alte zone din afara orasului.

Petit Palace Museum Hotel Barcelona dispune de 70 de camere impartite pe mai multe categorii: single, double, family si hi-tech. Acestea din urma sunt camere destinate celor care viziteaza Barcelona in interes de afaceri. Toate tipurile de camere au televiziune prin satelit si sunt izolate foarte bine fonic. Camerele "hi-tech" sunt dotate cu computer, bicicleta de exercitii, dus cu hidromasaj si paturi king size.

Hotelul a fost construit la inceputul anilor 1900, iar exteriorul cladirii nu da de gol facilitatile moderne si camerele echipate cu tot confortul de care se pot bucura cei ce aleg cazare in Barcelona la Petit Palace Museum Hotel. Turistii pot folosi centrul de fitness al hotelului sau pot cina la restaurantul sau excelent. Hotelul dispune si de o cafenea iar micul dejun este in regim de bufet suedez. Petit Palace Museum Hotel Barcelona are si un centru de afaceri si o sauna unde oaspetii se pot destinde.

Cazare Barcelona