Comentarii si impresii despre Barcelona

Ai vizitat Barcelona, ai aflat unele lucruri interesante despre acest oras, ai sugestii, lucruri pe care ai vrea sa le afli despre muzeele sau obiectivele turistice ale Barcelonei, cunosti un restaurant, hotel, club, ai fost la cumparaturi, stii pur si simplu unele lucruri despre Barcelona care crezi ar merita sa le stie si altii, ai aflat noutati despre Barcelona sau pur si simplu vrei sa-ti spui parerea despre cele citite pe acest website despre Orasul Muzicii.

Parerea ta conteaza si de aceea te invitam sa impartasesti impresiile si parerile tale despre oras sau obiectivele sale turistice cu ceilalti vizitatori ai TVL.ro folosind formularul de mai jos.

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (3)

 
Topic: Barcelona
Eliza (Constanta) says...

Sagrada e superba! Mi-a ramas intiparita pe retina.

Monica (Calarasi) says...

Buna, Barcelona este un oras... frumos. Are multe puncte de atractie turistica, in comparatie cu alte orase, "ai ce vedea" si stiu foooarte bine sa "se vanda" si sa isi promoveze orice. Insa, pe mine nu m-a fascinat atat de tare, probabil ca m-am dus cu foarte mari asteptari... asa ca, daca as mai avea 2000 euro, sigur as prefera sa merg si in alta parte.

Nicole (Bucuresti) says...

Pot sa spun ca am vazut ceva orase de pe mai multe continente dar Barcelona mi-a placut cel mai mult! Iubesc acest oras la modul cel mai serios

 
Page 1 of 1