Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/atena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Atrium Hotel & Suites Atena

    Adresa: 21 Okeanidon Str, Ag. Sostis Rezerva online la Atrium Hotel & Suites Atena


Poze cu Atrium Hotel & Suites Atena

Descriere Atrium Hotel & Suites Atena

Intr-o raza de trei km de Atrium Hotel And Suites Atena exista numeroase obiective turistice si atractii din Atena. La mica distanta de acest hotel din Atena veti gasi faimoasele stradute din Plaka (cartierul vechi al Atenei), vestigiile arheologice de pe Acropole, centrul orasului si targul Monastiraki Renovat in 2007, acest hotel de lux este situat la numai 10 minute de Piata Syntagma si foarte aproape de Acropole si Plaka.

Locatia hotelului face vizitarea orasului un lucru foarte placut si lipsit de stres. Atrium Hotel And Suites Atena se afla la doar 60 de minute de Aeroportul Eleftherios din Atena.

Camerele de la Atrium Hotel And Suites Atena sunt amenajate cu gandul la odihna si linistea turistilor care doresc doar un loc unde sa se relaxaze dupa o zi de vizitat orasul. Toate camerele au aer-conditionat, sunt decorate cu bun gust si pot constitui o alegere foarte buna si pentru turistul de afaceri. Exista 56 de camere, fiecare cu cablu TV, nimibar, baie cu marmura, internet de mare viteza, birou si telefon. Printre dotarile hotelului se numara un snack bar, o cafenea, un restaurant cu specific grecesc, o sala pentru evenimente festive, centru de afaceri si parcare. Exista si un serviciu de limuzina disponibil pentru oaspetii hotelului.

Atrium Hotel And Suites Atena este locul perfect pentru o escapada in interes de serviciu sau pentru relaxare. Serviciile de cazare ale hotelului au fost premiate la diverse concursuri. Acest fapt alaturi de situarea ideala a hotelului, face din aceasta alternativa de cazare o alegere naturala si normala.

Cazare Atena