Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/atena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Classical 2 Fashion House Hotel Atena

    Adresa: Rua Pireos 2 Praça Omonia Atena, Grecia Rezerva online la Classical 2 Fashion House Hotel Atena


Poze cu Classical 2 Fashion House Hotel Atena

Descriere Classical 2 Fashion House Hotel Atena

Classical 2 Fashion House Hotel Atena este situat in apropierea cartierului de afaceri al orasului. Pe langa acces foarte facil la resurse de business din Atena, hotelul este aproape si de Primaria Atenei dar si de multe restaurante, baruri si cluburi de noapte.

Aeroportul International din Atena se afla la 30 si ceva de km de Classical 2 Fashion House Hotel Atena fiind foarte usor accesibil.

Classical 2 Fashion House Hotel Atena are in total 110 camere atat si twin cat si duble. Fiecare camera este dotata cu televizor cu ecran plat si televiziune prin satelit. Playere MP3, DVD si CD exista de asemenea in fiecare camera. Baile din camera sunt dotate cu papuci si halate dar si cu uscator de par.

Classical 2 Fashion House Hotel Atena se afla intr-o cladire inalta de noua etaje. Centrul de afaceri al hotelului este foarte modern si de asemenea exista si posibilitatea organizarii de intalniri de afaceri, cocktail-uri si alte evenimente festive. Centrul de afaceri este deschis in permanenta iar accesul la internet este posibil peste tot in hotel. Pentru cei ce calatoresc cu copii sunt disponibile servicii de babysitting.

Cazare Atena