Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/atena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Electra Palace Hotel Atena

    Adresa: 18 N Nikodimou Str, Grecia Rezerva online la Electra Palace Hotel Atena


Poze cu Electra Palace Hotel Atena

Descriere Electra Palace Hotel Atena

Electra Palace Hotel Atena este situat perfect la doar cateva minute de mers pe jos de parlament, de centrul orasului si de Piata Syntagma. Stilul clasic si atractiv al cladirilor din jur aminteste de anticul cartier Plaka.

Electra Palace Hotel Atena este la o distanta accesibila de multe dintre obiectivele turistice importante. Accesul la mijloacele de transport in comun face deplasarea prin diverse locuri din oras foarte usoara.

Camerele modern echipate de la Electra Palace Hotel Atena au un design clasic si sunt decorate cu ornamente clasice grecesti. Hotelul are si un restaurant cu gradini ce ofera preparate a la carte cu specific mediteranean. Barul hotelului sta la dispozitia clientilor ca si receptia deschisa 24 de ore pe zi. Oamenii de afaceri si cei aflati in cautare dei locuri pentru organizearea unor evenimente festive se vor bucura de spatiile ample pentru astfel de manifestari si de centrul de afaceri. Hotelul beneficiaza si de o piscina acoperita si jacuzzi. Exista si o mica sala de fitness, o sauna, baie cu aburi si un spa ce ofera tratamente de infrumusetare si masaje. Hotelul are parcare proprie si o spalatorie.

Electra Palace Hotel Atena este modern si bine echipat iar interiorul este priectat cu eleganta. Ca la un orice alt hotel de cinci stele exista o atmosfera de lux iar locatia este foarte buna, la doar cativa pasi de Plaka, centrul vechi al Atenei.

Cazare Atena