Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/atena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Herodion Hotel Atena

    Adresa: 4 Rovertou Galli Str, Grecia Rezerva online la Herodion Hotel Atena


Poze cu Herodion Hotel Atena

Descriere Herodion Hotel Atena

Herodion Hotel Atena ofera oaspetilor sai o situare foarte buna si servicii de cea mai buna calitate. Hotelul se afla la mica distanta de centrul Atenei si multe dintre obiectivele turistice ale orasului, inclusiv Acropole, Teatrul Herodes Atticus, Piata Syntagma, Casa Parlamentului si cartierul istoric Plaka. Piata Monastiraki este la doar cateva sute de metri distanta de hotel, oaspetii avand astfel oportunitati de shopping si posibilitatea de a lua masa la cele mai bune restaurante. Hotelul beneficiaza de o cafenea, un bar, un magazin de suveniruri, un centru de conferinte cu internet wireless, doua centre de spa in aer liber un solar pe acoperis cu privelisiti suberbe peste intregul oras.

Herodion Hotel Atena se afla la mica distanta de statia de metrou Acropole si al aproximativ 40 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Atena. Camerele de la Herodion Hotel Atena au unele dotari cum ar fi aer conditionat, uscator de par, seif in camera, mini-bar, televizor cu semnal prin satelit, telefon cu voice mail si balcon.

Oaspetii vor descoperi ca Herodion Hotel Atena le ofera acces facil la obiective turistice, magazine si restaurante in centrul istoric al Atenei.

Cazare Atena