Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Renaissance Hotel Viena

    Adresa: Linke Wienzeile Ullmannstrasse 71, Viena, Austria Rezerva online la Renaissance Hotel Viena


Poze cu Renaissance Hotel Viena

Descriere Renaissance Hotel Viena

Viena este cunoscuta pentru contributia sa in lumea artei si culturii iar Renaissance Hotel Viena este situat chiar in apropierea Cartierului Muzeelor din Viena unde turistii pot admira o mare parte din mostenirea culturala a acestui oras. Acest hotel de cinci stele din Viena se afla la numai 6 km distanta de centrul orasului.

De la Renaissance Hotel Viena sunt aproximativ 20 de km pana la Aeroportul International Viena ceea face din aceasta unitate de cazare o alegere excelenta si datorita amplasarii sale, nu doar datorita serviciilor de lux pe care le ofera turistilor.

Camerele de la Renaissance Hotel Viena au taote mobilier de lux si foarte stilat. Printre dotarile din camera se nuamra tv prin cablu, telefon cu mesagerie vocala, internet, birou, mini bar si aer conditionat. Baile fiecarei camere sunt dotate cu uscator de par pentru un confort ridicat al turistilor.

Renaissance Hotel Viena dispune de o serie de dotari care fac din el o alegere perfecta pentru cei care vor sa viziteze Viena. Printre acestea se numara o piscina acoperita situata pe acoperis. Exista in cadrul hotelului si un restaurant si un bar unde oaspetii se pot relaxa dupa o zi obositoare. Exista si un centru de fitness dotat cu sauna, solar si baie de aburi. Cei sositi aici in interes de afaceri pot beneficia de facilitatile oferite de centrul de afaceri al hotelului si de salile de conferinte. Personalul hotelului ofera si servcii de consiliere turistica celor care doresc sa viziteze cat mai multe din atractiile Vienei.

Cazare Viena