Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/viena/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Park Inn Uno City Viena

    Adresa: Wagramer Strasse 16-18, Viena, Austria Rezerva online la Park Inn Uno City Viena


Poze cu Park Inn Uno City Viena

Descriere Park Inn Uno City Viena

Park Inn Uno City Viena este o unitate de cazare confortabila la un pret acceptabil. Turistii care doresc sa se simta ca acasa, pot incerca atmosfera incantatoare de la Country Inn & Suites. Aceast hotel de 4 stele din Viena este situat vis-a vis de cladirea UNO, foarte aproape de Austria Center Viena si langa centrul orasului. O statie de metrou se afla la numai 3 minute de mers pe jos, iar cu metroul puteti ajunge direct in centru in 10 minute.

Hotelul este mobilat intr-un stil rustic si camerele sunt echipate cu aer conditionat, mini-bar, cablu tv, filtru de cafea si bai foarte mari. Hotelul ofera turistilor camere standard si trei tipuri de apartamente. Apartamentele superior au o mica chicineta, cele business sunt mai mari si au si un hol mare iar cele deluxe au si sufragerie si chicineta.

La dispozitia turistilor stau si o sala de fitness, salile de conferinte, o gardina mare si garaj pentru masini. Printre serviciile hotelului se numara si un lounge unde sunt servite diverse bauturi, cocktailuri si gustari variate.

Turstii de la acest hotel din Viena se pot relaxa in lobby-ul hotelului langa un semineu in compania unei cesti de cafea si a unei carti sau ziar. Cafeaua si ziarele sunt din partea casei. Simbioza foarte bine intretinuta intre confort si modernism sunt garantia unei sederi de neuitat in Viena daca alegeti sa rezervati cazare la Park Inn Uno City Viena.

Cazare Viena