Valencia - impresii si comentarii despre vacanta la Valencia

Cei care au avut deja ocazia de a vizita Valencia au ocazia de a impartasi din impresiile lor despre acest oras si obiectivele sale turistice, cu alti vizitatori ai site-ului nostru. Aici este locul in care puteti ajuta alti turisti sa nu rateze cele mai frumoase locuri sau activitati din Valencia sau sa stie sa se fereasca de anumite capcane turistice. Acesta este de asemenea locul pentru cei care urmeaza sa viziteze orasul pentru prima oara si au intrebari legate de diferite aspecte ale vizitei. Va invitam sa postati aceste intrebari si sa reveniti ulterior pentru a verifica daca alti turisti au oferit un raspuns la intrebarile dumneavoastra legate de vizitarea orasului Valencia.

Parerea dvs conteaza si de aceea va invitam sa imparasiti impresiile si parerile dvs despre acest oras sau despre obiectivele sale turistice, cu ceilalti vizitatori ai TVL.ro

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul de a sterge mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (1)

 
Topic: Valencia
Sebastian (Bucuresti) says...

Calatrava ala era nebun... ma intreb cat a costat tot complexul. Oricum e impresionant!

Florin (Buc) says...

inca e... ca mai traieste.

 
Page 1 of 1