• Hotel Le 123 Elysees Paris

    Adresa: 123 Rue Du Faubourg Saint Honore, Paris, Franta Rezerva online la Hotel Le 123 Elysees Paris


Poze cu Hotel Le 123 Elysees Paris

Descriere Hotel Le 123 Elysees Paris

Localizat la doar 4 km de zona centrala a orasului, Hotel Le 123 Elysees Paris se afla aproape de multe obiective turistice. Oaspetii vor putea merge pe jos pana la Bulevardul Champs Elysees, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Turnul Eiffel si La Defance. In zona se gaseste si o zona de shopping, unde turistii pot admira buticurile pariziene.

Aeroportul este la 20 de km de Hotel Le 123 Elysees Paris si oaspetii se vor putea bucura foarte mult de faptul ca pot ajunge pe jos in mai toate locurile de interes din centrul orasului Paris.

Hotel Le 123 Elysees Paris ofera oaspetilor 41 de camere care sunt dotate cu utilitati foarte moderne cum ar fi tv prin cablu, telefon, internet wireless gratuit, mini bar, birou, si un decor interesant cu desene moderne pe peretii camerelor.

Situat in zone de fashion si a galeriilor de arta din Paris, Hotel Le 123 Elysees Paris ofera turistilor servicii de cea mai buna calitate. Pentru turistii care vin la Paris in interes de afaceri, hotelul ofera anumite facilitati care sa-i atraga. Restaurantul, barul si receptia deschisa 24 de ore pe zi sunt alte motive pentru care puteti alege acest hotel de lux din Paris.

Cazare Paris