Parcul Acvatic Wild Wadi din Dubai


Wild Wadi este un parc acvatic din Dubai care poate rivaliza cu orice aqua park din alte colturi ale lumii. La Wild Wadi distractia este nelipsita si acest parc tematic din Dubai poate fi locul unde turistii pot petrece o zi de neuitat.

Acest parc tematic este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Orientul Mijlociu si ofera turistilor care ajung in Dubai si indragesc astfel de parcuri, o multime de atractii diferite ce asteapta sa fie descoperite. Parcul acvatic Wild Wadi are o multime de tobogane si diferite alte modalitati de distractie printre care se numara piscine cu valuri pentru surfing sau diferite ride-uri unde turistii vor simti cum o cantitate importanta de adrenalina li se raspandeste in corp.

Parcul Wild Wadi din Dubai Parcul Wild Wadi din Dubai

Parcul se lauda cu opt instalatii Master Blaster, varful din industria parcurilor acvatice, niste coastere cu apa care sfideaza gravitatia prin caderi impresionante si curbe ametitoare. Parcul Wild Wadi din Dubai se lauda si cu o serie de tehnologii patentate care pun in miscare jeturi de apa ce asigura ca nivelul de adrenalina nu scade nicio clipa.

Parcul Wild Wadi din Dubai Parcul Wild Wadi din Dubai

Wild Wadi se mandreste si cu doua instalatii de surfing si pana nu demult la Wild Wadi Waterpark se gasea si cu cel mai mare tobogan acvatic din afara Americii de Nord, insa acesta a fost inlaturat pentru a face loc altor doua instalatii noi. Parcul dispune si de o cascada de 18 metri inaltime care este pornita la fiecare 10 minute.

Ca orice parc de acest gen, Wild Wadi este un loc unde turistii pot petrece linistiti toata ziua impreuna cu prietenii sau familia. Aici exista in jur de 30 de atractii pentru toate varstele. Copiii vor fi intotdeauna incantati sa revina la Wild Wadi pentru ca buna dispozitie nu paraseste niciodata acest parc. Wild Wadi dispune si de doua magazine de suveniruri, de trei restaurante si doua localuri unde puteti servi cate un snack.

Parcul Wild Wadi din Dubai Parcul Wild Wadi din Dubai

Parcul Wild Wadi - Informatii despre vizita

Adresa:
Jumeirah Road, Dubai, intre Jumeirah Beach Hotel si Burj Al Arab.

Transport:
Autobuz: statia Wild Wadi - 8, 88, F55A, X28.

Preturi:
Adulti si toti copiii mai inalti de 110 cm: 245 AED.
Copii cu inaltimea sub 110 cm: 185 AED.
Preturile pot varia in functie de diferite evenimente ce mai sunt organizate in cadrul parcului.

Orar:
Noiembrie - Februarie: 10:00 - 18:00
Martie - Mai: 10:00 - 19:00
Iunie - August: 10:00 - 20:00
Septembrie - Octombrie: 10:00 - 19:00

Vizualizari: 483