Dubai Mall - Cel mai mare mall din lume


Daca pomenim de Orientul Mijlociu, shopping-ul nu este neaparat primul lucru care ne vine in minte insa toti turistii recunosc ca Dubai nu este tocmai o destinatie tipica pentru aceasta regiune.

Dubai Mall este locul care face shopping-ul distractiv si este atat de impresionant incat trebuie vazut cu proprii ochi ca sa nu para o fantasma. Cele patru etaje de la Dubai Mall gazduiesc mai mult de 1200 de magazine, inclusiv 57 de reprezentante ale unor producatori de pantofi, 27 de magazine de electronice si fotografie si 15 magazine de jucarii.

Dubai Mall Dubai Mall

Printre marcile celebre care au reprezentante la Dubai Mall se numara Bloomingdales, Marks and Spencer, Galeriile Lafayette, Burberry, Louis Vuitton, Max Maram, Brunetti, Gucci, Fendi, Sketchers, Armani, Dolce and Gabbana sau Osh Kosh. Numarul mare de magazine poate parea coplesitor insa nu trebuie sa va temeti. Exista un ghid de 22 de pagini care va poate ajuta sa gasiti mai usor magazinele pe care le cautati. Ghidul include si harti ale fiecarui etaj, ceea ce va face orientarea mult mai usoara.

Dubai Mall Dubai Mall

La intrarea in imensul complex de shopping, cumparatorii sunt intampinati cu afise care subliniaza regulile pe care sunt rugati sa le respecte. Astfel turistii sunt invitati sa poarte haine care sa respecte rigorile culturii locale - hainele trebuie sa acopere umerii si genunchii si sunt rugati sa nu se sarute in public sau sa nu isi manifeste afectiunea prea evident.

Una dintre cele mai mari atractii ale Dubai Mall nu o reprezinta insa magazinele extrem de numeroase ci aquariumul care se gaseste chiar in cadrul complexului - acest aquarium este unul dintre cele mai mari din intreaga lume.

Dubai Mall - Informatii despre cum poate fi vizitat

Adresa:
Dubai Mall Financial Centre Road, Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Transport:
Autobuze: 27, 28, 29, F13 (statia Dubai Mall)
Metrou: Statia Burj Khalifa

Orar:
10:00 - 00:00

Vizualizari: 1123