Dubai - intrebari sau pareri despre vacanta in Dubai

Acesta este locul unde puteti intreba alti turisti si vizitatori ai site-ului nostru, care au vizitat Emiratele Arabe Unite si au poposit si in Dubai, despre anumite lucruri pe care doriti sa le aflati. De asemenea tot aici va invitam sa impartasiti parerile dumneavoastra despre vacanta petrecuta in Dubai sau despre experientele traite in periplul dumneavoastra prin acest oras. Informatiile pot fi utile altor vizitatori care pot la randul lor sa se bucure de momente de neuitat in Dubai sau pot reusi sa evite unele momente neplacute prin care au trecut alti turisti romani.

De asemenea daca doriti sa aflati o informatie anume despre vacanta in Dubai va invitam sa postati aceasta intrebare folosind formularul de mai jos si sa reveniti ulterior pentru un raspuns. Noi sigur vom incerca sa va raspundem dar este posibil ca si alti turisti si vizitatori ai TVL.ro sa va poata sari in ajutor.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (2)

 
Topic: Dubai
Danezu says...

Burj Khalifa e wow! Nu vezi nicaieri in lume asa ceva!

Alinn (Bucuresti) says...

Am fost in Dubai de doua ori la patru ani diferenta si de fiecare data a fost altceva. Orasul se schimba intr-una, s-au construit foarte multe locuri noi, e incredibil cat de multe fac acolo. Nu imi place in mod special insa cu siguranta e deosebit. Daca aveti ocazia mergeti si in Abu Dhabi

 
Page 1 of 1