• Hesperia Del Mar

    Adresa: Espronceda, 6, Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou Rezerva online la Hesperia Del Mar


Poze cu Hesperia Del Mar

Descriere Hesperia Del Mar

Hotelul Hesperia Del Mar este un hotel de patru stele ce a luat fiinta in anul 2001 si care este situat in Sant Marti. Camerele au toate aer conditionat iar accesul la internet este oferit gratuit celor care aleg sa rezerve cazare in Barcelona aici. Printre serviciile si facilitatile de la acest hotel se numara receptia deschisa non-stop, depozitare in siguranta a bagajelor dumneavoastra.

Hotelul ofera si servicii de express check-in si check-out pentru a facilita cat mai mult posibil aceste faze ale calatoriei dumneavoastra. Acesul la internet este oferit gratuit tuturor oaspetilor care doresc sa ramana conectati la internet si pe perioada cat calatoresc in Barcelona.

Restaurantul hotelului este deschis pentru turistii ce doresc sa serveasca micul dejun insa ofera oaspetilor si posibilitatea de a servi o cina deosebita nu prea departe de camerele lor. Hotelul dispune si de un bar unde oaspetii se pot relaxa in compania unei bauturi fine dupa o zi intreaga de plimbare pe la obiectivele din oras.

Cu o locatie deosebita, ce permite un acces facil la marea majoritate a obiectivelor turistice din oras, hotelul Hesperia Del Mar este o alegere inspirata pentru care care nu doresc sa renunte la confort in timp ce se bucura de vizita intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Europa.

Cazare Barcelona