• Adagio Hotel Barcelona

    Adresa: Carrer de Ferran 21, El Barri Gotic Rezerva online la Adagio Hotel Barcelona


Poze cu Adagio Hotel Barcelona

Descriere Adagio Hotel Barcelona

Situat in Ciutat Vella, Adagio Hotel Barcelona se afla foarte aproape de Bari Gotic si ofera express check-in si check-out, aer conditionat si camere mari pentru cei care calatoresc impreuna cu familia. Adagio Hotel Barcelona se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Placa de Catalunya, de Palatul de Muzica Catalana si de Catedrala Barcelona.

Facilitatile hotelului includ depozitare de bagaje, receptie deschisa 24 de ore si un bar. Conexiunea la internet este oferita turistilor pentru a le permite sa comunice chiar si in vacanta. Personalul foarte calificat al hotelului se afla la datorie in permanenta pentru a oferi o sedere cat mai placuta.

Camerele de la hotel sunt echipate cu televizoare cu ecran plat, uscatoare de par si prosoape gratuite. Telefonul si baile private sunt si ele nelipsite din fiecare camera a acestui hotel.

Adagio Hotel Barcelona se afla intr-un cartier cu foarte multe posibilitati in viata de noapte facand grea alegerea unui loc unde sa va petreceti o noapte in oras. Hotelul se afla si in apropierea unor obiective turistice importante cum ar fi Muzeul Picasso sau zona turistica emblematica pentru Barcelona, La Rambla.

Cazare Barcelona