• Soho Hotel Barcelona

    Adresa: Gran Via, 543-545, L'Antiga Esquerra de l'Eixample Rezerva online la Soho Hotel Barcelona


Poze cu Soho Hotel Barcelona

Descriere Soho Hotel Barcelona

Soho Hotel Barcelona se afla in cartierul L'Eixample fiind astfel foarte aproape de Universitatea din Barcelona si de Muzeul de Arta Contemporana. Hotelul are o piscina exterioara iar camerele sale sunt echipate cu televiziune prin satelit si cu internet wireless.

Soho Hotel din Barcelona este o unitate de cazare de trei stele ce ofera o gama larga de servicii si facilitati specifice unor hoteluri cu o gradatie superioara. Hotelul dispune de o terasa pe acoperis si de o piscina pentru copii. Receptia este deschisa non-stop si puteti face rezervari de bilete la diferite spectacole din oras chiar de la hotel. Soho Hotel dispune si de un centru de afaceri iar personalul hotelului va poate ajuta in planurile de calatorie.

Toate camerele de la Soho Hotel Barcelona au aer conditionat si ofera articole de toaleta din partea casei. Sunt dotate cu uscator de par si mini bar pentru a face sederea turistilor cat mai placuta cu putinta. In camere exista televizoare moderne si telefon.

Printre atractiile din zona se numara Placa de Catalunya, Casa Lleo Morena si Fundatia Antoni Tapies. Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Rocafort, ceea ce face deplasarea prin oras extrem de facila. Asadar, Soho Hotel Barcelona este o optiune de cazare in Barcelona demna de luat in considerare daca doriti sa vizitati acest oras.

Cazare Barcelona