• Bergere Opera Hotel Paris

    Adresa: 34 Rue Bergere, Paris, Franta Rezerva online la Bergere Opera Hotel Paris


Poze cu Bergere Opera Hotel Paris

Descriere Bergere Opera Hotel Paris

Bergere Opera Hotel Paris ofera turistilor o locatie centrala si privilegiata. Acest lucru este valabil atat pentru turistii aflati in interes de afaceri cat si pentru cei care doresc doar sa viziteze orasul. Acest hotel se afla aproape de Opera Garnier si de marile bulevarde ale Parisului. O serie de atractii se gasesc in apropiere cum ar fi Luvrul sau Moulin Rouge. Multe restaurante si magazine fac plimbarile prin zona din jurul hotelului cu atat mai placuta.

Bergere Opera Hotel Paris se afla la aproximativ 20 de km de aeroportul international si in apropiere se afla statii de metrou si ale altor mijloace de transport in comun.

Dupa ce liftul de sticla al hotelului duce turistii pe etajul unde vor fi cazati, acestia pot remarca in camerele de la Bergere Opera Hotel Paris ca au decor elegant si bai private. Internet wireless este pus la dispozitia tuturor turistilor.

Gradini foarte ingrijite si un acoperis de sticla deasupra lounge-ului intampina oaspetii de la Bergere Opera Hotel Paris. Pentru turistii care vin la Paris cu afaceri exista un centrul functional de afaceri si o serie de alte dotari care se vor dovedi utile.

Cazare Paris