Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/new-york/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Royal Park Hotel New York City

    Adresa: 258 West 97 Street, Upper West Side Rezerva online la Royal Park Hotel New York City


Poze cu Royal Park Hotel New York City

Descriere Royal Park Hotel New York City

Royal Park Hotel New York City este situat in Manhattan si ofera camere de familie / supradimensionate, Wi-Fi gratuit si aer conditionat.

Royal Park Hotel New York City ofera un serviciu de receptie deschis 24 de ore pe zi, precum si de depozitare a bagajelor, un birou de turism si un serviciu de concierge. Pentru cei care calatoresc in interes de afaceri, exista si un centru de afaceri.

Royal Park Hotel New York City dispune de 72 camere confortabile, care ofera toate elementele esentiale unei sederi cat mai placute. Un birou cu o priza electrica si o cada de baie pot fi gasite in fiecare camera a hotelului.

Aeroportul LaGuardia (LGA) este la mai putin de 30 de minute de la Royal Park Hotel New York City. Times Square si Madison Square Garden se afla sub 20 de minute de mers cu masina de la hotel.

Cazare New York