Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/new-york/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Night Hotel Times Square

    Adresa: 157 West 47th Street, Times Square District Rezerva online la Night Hotel Times Square


Poze cu Night Hotel Times Square

Descriere Night Hotel Times Square

Amplasat in cartierul Manhattan de la acest hotel elegant se poate ajunge mergand pe jos la Muzeul de Arta Moderna, Carnegie Hall si Centrul Rockefeller.

Night Hotel Times Square a fost recent renovat si ofera un centru de fitness si posibilitatea de check-in si check-out rapid dar si aer conditionat. De asemenea, la dispozitia oaspetilor sunt puse camere de familie sau camere supradimensionate, parcare cu valet si servicii de masaj. Hotelul ofera oaspetilor un plus de confort si conexiune de internet de Wi-Fi.

Camerele mari si elegante de la Night Hotel Times Square includ articole de toaleta gratuite, docking station pt iPod si filme in camera pay per view. Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu un birou care are o priza electrica pentru laptop.

Atractii aproape de Night Hotel Times Square includ New York Public Library si Tiffany & Co din New York. Pentru cei care doresc sa ia masa in oras, hotelul nu este prea departe de mai multe cafenele si restaurante foarte frumoase.

Cazare New York