Impresii din New York

Daca ai intrebari despre New York sau daca ai vizitat deja orasul New York si doresti sa impartasesti din impresiile tale despre metropola americana cu ceilalti vizitatori ai site-ului nostru te invitam sa folosesti formularul de mai jos. Aici este locul in care poti gasi raspunsuri la intrebari la care nu ai gasit raspuns in ghidul nostru turistic sau poti pur si simplu citi alte pareri ale celor care au fost deja la New York.

Parerea ta conteaza si de aceea te invitam sa impartasesti impresiile si parerile tale despre oras sau obiectivele sale turistice cu ceilalti vizitatori ai TVL.ro folosind formularul de mai jos.

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Add Comment

* Required information
1000
Captcha Image

Comments (1)

 
Topic: New York
Jasmine (Buzau) says...

Am fost in multe locuri in US dar New York e cu totul altceva. E foarte diferit de restul Americii! Voi avea iarasi ocazia sa ajung in New York in toamna si voi sta aproape o luna! Abia astept! Iubesc NYC!

 
Page 1 of 1