Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/munchen/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Holiday Inn Munchen - City Centre

    Adresa: Hochstrasse 3, Haidhausen Rezerva online la Holiday Inn Munchen - City Centre


Poze cu Holiday Inn Munchen - City Centre

Descriere Holiday Inn Munchen - City Centre

Situat la numai 500 de metri de Muzeul German, acest hotel de 4 stele din Munchen ofera o piscina acoperita si camere cu izolatie fonica foarte buna. Gara de la Resenheimer Platz se gaseste la numai 50 de metri si Marienplatz, inima orasului Munchen se afla la doar 2 statii de hotel.

Localizat chiar un intr-un complex de cumparaturi, Holiday Inn Munchen City Centre are camere cu aer conditionat si televiziune prin satelit, sistem audio stereo si aparat pentru prepararea cafelei sau ceaiului.

Secialitati Bavareze si internationale sunt servite la restaurantul Grat de la Holiday Inn Munchen City Centre. Gustari si diverse bauturi pot fi servite la stilatul local Hoch Bar & Lounge. Receptia de la Holiday Inn Munchen City Centre este deschisa 24 de ore pe zi iar centrul de afaceri ofera turistilor acces gratuit la internet.

Pentru cei care vin la Holiday Inn Munchen City Centre cu masina, hotelul pune la dispozitia turistilor o parcare acoperita. Trenurile pleaca la fiecare 10 minute de la Gara Rosenheimer Platz spre Gara Centrala din Munchen si la fiecare 30 de minute spre aeroport. Hotelul dispune de 582 de camere care va asteapta sa descoperiti cat mai multe dintre atractiile capitalei Bavariei

Cazare Munchen