Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/berlin/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof

    Adresa: Lange Strasse 31, Berlin, Germania Rezerva online la Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof


Poze cu Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Descriere Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof e situat aproape de centrul orasului. Alexanderplatz este la numai doua statii de metrou de acest hotel de patru stele iar la Arena O2 si la East Side Gallery se poate ajunge pe jos.

Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof se gaseste aproape de gara Ostbahnhof iar in apropiere se gasesc si statii de metrou si autobuz, lucru care face foarte facil accesul in zone mai indepartate din oras. Aeroportul se afla si el aproape, turistii putand ajunge usor acolo cu ajutorul transportului public din oras.

Toate cele 133 de camere din acest hotel de patru stele din Berlin ofera multe dotari pentru oaspetii de aici incluzand mini bar, tv prin satelit, dus, ziare gratuite zilnic si altele. De asemenea toate camerele beneficiaza de internet wireless.

Oaspetii de la Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof vor descoperi ca zona ofera multe posibilitati. In jurul hotelului se gasesc multe restaurante si magazine. Hotelul dispune de o sauna, un solar, o sala de fitness, trei sali de conferinte, un bar si un restaurant.

Cazare Berlin