• Roma Reial Hotel

    Adresa: Placa Reial 11, El Barri Gotic Rezerva online la Roma Reial Hotel


Poze cu Roma Reial Hotel

Descriere Roma Reial Hotel

Roma Reial Hotel este situat in mijlocul cartierului Ciutat Vella si este foarte aproape de Cartierul Gotic si La Rambla. Acesta este situat mai putin de 10 minute de mers pe jos de Muzeul Picasso si Catedrala Barcelona.

Facilitatile hotelului includ un seif, depozit de bagaje si o receptie deschisa 24 de ore pe zi. Facilitatile acestui hotel includ si un lift si o sala unde turistii se pot uita la TV. Hotelul ofera room service non-stop pentru o sedere si mai placuta.

Pentru confortul oaspetilor, Roma Reial Hotel ofera camere pentru nefumatori, dotate fiecare cu un telefon si un televizor. Hotelul dispune de diverse camere special concepute pentru a gazdui familii mai numeroase.

Roma Reial Hotel se afla situat intr-o zona ce ofera o multime optiuni pentru viata de noapte si veti avea de unde alege in ce loc sa mergeti pentru a petrece o noapte de neuitat in compania celor dragi. Locuri de interes din apropiere de Roma Reial Hotel Barcelona includ Placa de Catalunya si Palau de la Musica Catalana. Hotelul este situat aproape de multime de restaurante ceea ce face usoara alegerea unui local unde puteti servi masa.

Cazare Barcelona