• Old Town Apartments Barcelona

    Adresa: Ronda Universitat, 20, 3 3, Dreta de l'Eixample Rezerva online la Old Town Apartments Barcelona


Poze cu Old Town Apartments Barcelona

Descriere Old Town Apartments Barcelona

Old Town Apartments Barcelona se afla situat in centrul cartierului L'Eixample si se afla la doua minute de mers pe jos de Placa de Catalunya si la mai putin de 10 minute de Palau de la Musica Catalana sau o alta atractie importanta, La Rambla.

Hotelul are 55 de camere si a fost renovat recent. O conexiune la internet foarte buna este pusa la dispozitia turistilor pentru a pastra accesul la informatie atunci cand calatoresc. Printre alte dotari indispensabile unei sederi placute se numara seif, lift si un serviciu de depozitare pentru bagaje.

Old Town Apartments Barcelona ofera oaspetilor camere echipate cu frigider, bucatarie echipata chiar si cu un cuptor cu microunde. Toate camerele au aer conditionat si urcator de par, o zona de relaxare si aparat de cafea si ceai. Intre camerele de la Old Town Apartments Barcelona se gasesc si unele ceva mai mari destinate turistilor cu familii mai numeroase. Old Town Apartments Barcelona se afla intr-un cartier cunoscut pentru viata de noapte si cu siguranta daca va aflati in cautare de distractie veti avea dificultati in a alege un loc din multitudinea de alternative.

Printre atractiile din apropiere de Old Town Apartments Barcelona se numara Catedrala Barcelona, Paseig de Gracia si Barri Gothic. Hotelul beneficiaza de o pozitionare ideala in apropierea unei multimi de restaurante.

Cazare Barcelona