• HCC Montblanc Hotel Barcelona

    Adresa: Via Laietana, 61, Barcelona, Spania Rezerva online la HCC Montblanc Hotel Barcelona


Poze cu HCC Montblanc Hotel Barcelona

Descriere HCC Montblanc Hotel Barcelona

Situat in cea mai importanta zona comerciala si de afaceri a Barcelonei, HCC Montblanc Hotel se afla in apropierea multor obiective turistice din Barcelona. Celbra piata Boqueria, Satul Olimpic si Plaza Catalunya sunt situate la mica distanta de mers pe jos de acest hotel.

HCC Montblanc Hotel Barcelona se gasete pe Via Lietana, de unde se poate ajunge usor cu mijloacele de transport in comun la Aeroportul International El Prat.

HCC Montblanc Hotel are 157 de camere, toate dotate cu acces la internet, televiziune prin satelit, izolare fonica foarte buna, mini bar, seif, incalzire si aer conditionat.

Cel mai mare hotel de calitate din centru, HCC Montblanc Hotel ofera turistilor si localnicilor acces la un bar cu pian foarte popular, un restaurant specializat in bucatarie catalana, o piscina pe acoperis cu o priveliste superba, sali de conferinta si acces la internet in toate zonele publice din hotel. Hotelul ofera oaspetilor mic dejun in regim de bufet suedez si serveste destul de des ca loc unde se organizeaza nunti.

Cazare Barcelona