La Rambla din Barcelona


Partea veche a orasului Barcelona este cu siguranta una dintre cele mai frumoase si romantice din intreaga Europa. Strazile inguste, magazinele, aerul in sine te invita sa te plimbi prin imprejurimi pentru a cunoaste fiecare particica a acestei zone.

La Rambla din Barcelona La Rambla din Barcelona

La Rambla este probabil cea mai cunoscuta zona a Barcelonei si pe buna dreptate. La Rambla se intinde de la Placa de Catalunya pana la statuia lui Columb, si este plina de chioscuri de ziare, standuri de animale si flori si de tot felul de artisti. Este fara indoiala locul unde se intalnesc toate felurile de oameni, turisti si localnici, intr-o diversitate extravaganta si plina de culoare.

Artist stradal pe La Rambla din Barcelona Artist stradal pe La Rambla din Barcelona

Un interes deosebit il reprezinta atractii ca Centrul de Arta Santa Monica, Liceu (Opera), Mozaicul Miro sau Mercat de la Boqueria. Cea mai buna modalitate de a descoperi farmecul zonei este insa o simpla plimbare pe La Rambla si pe stradutele ce o inconjoara.

Desi un pic mai scumpe terasele de pe La Rambla au un farmec deosebit si merita incercate. Pentru ca este o zona destul de aglomerata atunci cand vizitati La Rambla ar trebui sa aveti grija la hotii de buzunare care sunt prezenti mereu prin zona in cautare de turisti neglijenti.

Vizualizari: 1901