• Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona

    Adresa: Pasaje Escudellers, 7, El Barri Gotic Rezerva online la Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona


Poze cu Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona

Descriere Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona

Amplasat in Ciutat Vella, Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona este foarte aproape de la La Rambla si ofera Wi-Fi gratuit turistilor care se cazeaza aici. Acest Bed & Breakfast este situat la doar cateva minute distanta de Liceu.

Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona ofera camere confortabile, un spatiu pentru depozitarea de bagaje, un serviciu de spalatorie si servicii de babysitting.

Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona dispune de 12 camere confortabile care va asteapta cu portile deschise, iar personalul acestei unitati de cazare promite sa va asigure un grad de confort foarte ridicat pe perioada sederii dumneavoastra aici.

Bed & Breakfast Gabriel La Rambla Barcelona se afla la 10 minute de mers pe jos de Catedrala din Barcelona si Cartierul Gotic, in timp ce la Palau de la Musica Catalana si Muzeul Picasso se poate ajunge pe jos in mai putin de 20 de minute. Posibilitatile de shopping si o viata de noapte vibranta sunt la numai cativa pasi de camera in care va veti afla la acest bed & breakfast foarte placut.

Cazare Barcelona