Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Savoy Hotel Praga

    Adresa: Keplerova 6, Praga, Cehia Rezerva online la Savoy Hotel Praga


Poze cu Savoy Hotel Praga

Descriere Savoy Hotel Praga

Situat in inima orasului, Savoy Hotel Praga se afla la o distanta mica de cele mai importante zone din oras si de toate obiectivele turistice importante. Galeria Nationala, Manastirea Strahov, Castelul Praga si Biserica Sf. Nicolae se afla toate foarte aproape. Oaspetii acestui hotel din Praga vor putea gasi in zona in care e situat hotelul o multime de magazine si restaurante sau baruri.

Aeroportul este la numai 10 km distanta de Savoy Hotel Praga, iar in apropiere se gaseste si o statie de metrou, facilitand astfel accesul la mai toate locurile de interes din Praga. Datorita situarii sale Savoy Hotel Praga este unul dintre cele mai populare hoteluri din Praga.

Cele 61 de camere de la Savoy Hotel Praga au toate o serie de dotari foarte moderne menite sa va faca sederea cat mai placuta. Oaspetii vor beneficia de tv prin satelit, mini bar, telefon, birou, aer conditionat si chiar si un hol in fiecare camera.

Savoy Hotel Praga este situat in apropierea centrului orasului, fiind ideal pentru turistii care doresc sa viziteze obiectivele turistice de aici, muzeele si alte atractii din Praga. Cazarea la acest hotel face vizitarea atractiilor orasului Praga o sarcina foarte usoara.

Cazare Praga