Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Palace Hotel Praga

    Adresa: Panska 12, Praga, Cehia Rezerva online la Palace Hotel Praga


Poze cu Palace Hotel Praga

Descriere Palace Hotel Praga

Acest hotel de cinci stele din Praga este situat la numai 50 de metri de Piata Wenceslas. Palace Hotel Praga se afla aproape de multe dintre obiectivele turistice din oras. Centrul Vechi, Opera, Muzeul National, Castelul Praga si alte atractii se afla toate foarte aproape de hotel. Zona in care este situat Palace Hotel Praga este una cu o viata de noapte foarte intensa, unde magazinele si restaurantele exista din abundenta.

Situat chiar langa inima orasului Praga, Palace Hotel Praga are prin jur multe statii ale transportului public facand astfel posibila deplasarea si in alte zone mai indepartate. Aeroportul international din Praga este si el destul de aproape distanta pana la hotel putand fi strabatuta repede cu masina.

Palace Hotel Praga are 124 de camere si apartamente. Toate camerele au dotari foarte moderne pe care orice turist le-ar astepta de la un hotel de lux. Printre dotarile acestui hotel se numara tv prin satelit, internet, telefon, aparat de cafea si ceai, seif in camera si multe altele.

Hotelul situat foarte aproape de Piata Wenceslas are doua restaurante proprii unul de lux si unul mai obisnuit, unde turistii pot servi cina. Inainte de a isi incepe ziua, turistii cazati aici pot servi micul dejun in regim de bufet suedez oferit de hotel.

Cazare Praga