Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Best Western Hotel Palazzo Ognissanti Florenta

    Adresa: Via Maso Finiguerra, 12 R, Florenta, Italia Rezerva online la Best Western Hotel Palazzo Ognissanti Florenta


Poze cu Best Western Hotel Palazzo Ognissanti Florenta

Descriere Best Western Hotel Palazzo Ognissanti Florenta

Acest hotel din Florenta se afla intre Maso Finiguerra si Borgo Ognissanti. Pentru a ajunge la obiective turistice celebre de la Palazzo Ognissanti cum ar fi Piata Via Tornabuoni si Via Della Vigna Nuova dureaza numai cateva minute. Oaspetii pot lua cina la restaurantul cu specific toscan, pot servi micul dejun in sala special destinata acetui scop sau se pot relaxa in zonele frumos amenajate din cadrul hotelului.

Pe langa faptul ca se afla aproape de Ponte Vecchio si alte obiective turistice din Florenta, Hotel Palazzo Ognissanti se afla aproape si de principala gara din oras dar si de Aeroportul Vespucci, aflat la numai 15 minute distanta. Personalul hotelului va poate oferi asistenta in inchirierea unei masini sau pentru a achizitiona diferite tururi ale atractiilor turistice.

Cele 44 de camere de la Hotel Palazzo Ognissanti Floranta sunt foarte bine izolate fonic si au in dotare, mini bar, tv prin satelit, internet, telefon, un design placut pe tente galbene si crem, iar cateva dintre camere au balcoane cu privelisti foarte frumoase.

Hotel Palazzo Ognissanti Firenze a trecut printr-un amblu proiect de renovare ce a durat doi ani de zile pentru a fi un hotel elegant si modern de patru stele in inima orasului Florenta. Acest hotel ce dateaza din secolul al 19-lea are un personal cu o calificare excelenta, ce sta la dispozitia turistilor. Zonele libere din cadrul hotelului sunt confortabile si ofera un cadrul excelent de relaxare alaturi de prieteni.

Cazare Florenta