Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/berlin/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Park Inn Alexanderplatz Berlin

    Adresa: Alexanderplatz 7, Berlin, Germania Rezerva online la Park Inn Alexanderplatz Berlin


Poze cu Park Inn Alexanderplatz Berlin

Descriere Park Inn Alexanderplatz Berlin

Park Inn Alexanderplatz Hotel Berlin este situat in cartierul istoric al orasului din jurul Alexanderplatz. Cladirea in care se afla acest hotel de patru stele din Berlin se afla la mica distanta de multe atractii populare printre turistii care viziteaza capitala Germaniei. Printre aceste obiective se numara si celebra Insula Muzeelor dar si Poarta Brandenburg si AquaDom.

Acest hotel se afla intr-o zona in care transportul public este foarte prezent, acest lucru facilitand accesul in alte zone mai indepartate din oras. Park Inn Alexanderplatz Hotel se afla in Alexanderplatz 7 si la o distanta egala de Aeroporturile Tegel si Tempelhof.

Park Inn Alexanderplatz Hotel Berlin dispune de multe camere, toate dotate cu televizoare cu ecran plat, acces la internet, seif, birou si control al climatizarii si alte dotari cu singurul rol de a face sederea oaspetilor cat mai placuta.

Acest hotel este foarte popular printre turisti datorita faptului ca dispune de foarte multe dotari si camerele au privelisti care taie respiratia. Pe acoperis se afla un solar si un lounge. Hotelul dispune si de trei restaurante iar turistii pot folosi si sala de fitness sau pot befecia de asistenta turistica din partea personalului hotelului mereu dispus sa ofere informatii utile.

Cazare Berlin