Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/milano/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Michelangelo Hotel Milano

    Adresa: Via Scarlatti 33, Milano, Italia Rezerva online la Michelangelo Hotel Milano


Poze cu Michelangelo Hotel Milano

Descriere Michelangelo Hotel Milano

Michelangelo Hotel Milano este situat la numai un kilometru distanta de districtul de afaceri al orasului Milano si la doua strazi de Stazione Centrale ? Gara Centrala din Milano. Acest lucru inseamna ca turistii care aleg cazare in Milano la Michelangelo Hotel Milano pot ajunge la obiective turistice cum ar fi Domul din Milano in numai cateva minute.

Michelangelo Hotel Milano se afla pe Via Scarlatti 33, la o distanta de 11 km de Aeroportul Linate.

Toate camerele de la Michelangelo Hotel Milano sunt echipate cu televiziune prin satelit, acces la internet, minibar, bai luxoase si multe alte dotari foarte utile.

Michelangelo Hotel Milano este foarte popular in radul turistilor care calatoresc in interes de afaceri dar este o alegere foarte buna si pentru cei aflati in vacanta la Milano. Pentru acestia din urma locatia este ideala pentru a explora obiectivele turistice din oras. Hotelul ofera turistilor o serie de servicii care le pot face sederea si mai placuta cum ar fi receptie deschisa 24 de ore pe zi, un restaurant cu specialitati italiene, un bar foarte stilat unde se pot servi cocktailuri si tot felul de gustari, mic dejun in regim de bufet suedez, mai multe spatii pentru intalniri de afaceri si conferinte, ziare, un centru de fitness modern si sauna dar si alte servicii foarte importante pentru o vacanta perfecta.

Cazare Milano