Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/milano/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Crowne Plaza Hotel Milan City

    Adresa: Via Melchiorre Gioia 73, Milano, Italia Rezerva online la Crowne Plaza Hotel Milan City


Poze cu Crowne Plaza Hotel Milan City

Descriere Crowne Plaza Hotel Milan City

Crowne Plaza Hotel Milano este situat in cartierul de afaceri al orasului si aproape de gara dar si de staii de metrou. Oaspetii de la Crowne Plaza Hotel Milano pot vizita cele mai importante obiective turistice din milano cum ar fi La Scala sau Castelul Sforza si toate celelalte atractii istorice. De la Crowne Plaza Hotel Milano se ajunge foarte usor in centrul modei internationale si la toate magazinele de firma de aici.

Fiind aproape de gara si de unele statii de metrou, dar si de alte mijloace de transport in comun, deplasarea prin oras pentru oaspetii hotelului este un lucru foarte facil. Unele atractii turistice pot fi vizitate chiar mergand pe jos deoarece hotelul are o situare foarte buna.

Cei care aleg cazare la Crowne Plaza Hotel Milano pot alege dintr-o gama mai variata de camere. Hotelul are 81 de camere standard, 18 camere superior, 7 junior suite si 3 camere pentru familie. Toate camerele sunt dotate televizoare cu ecran plat, internet si multe altele.

Printre serviciile hotelului se numara o sala de fitness ce se gaseste pe acoperis si o sauna ce stau la dispozitia oaspetilor. Turstii care se cazeaza la Crowne Plaza Hotel Milano vor putea servi masa la restaurantul hotelului sau se pot delecta cu diverse bauturi la barul din incinta.

Cazare Milano