Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/milano/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Idea Hotel Milano Bicocca

    Adresa: Via Della Giustizia 10/D, Milano, Italia Rezerva online la Idea Hotel Milano Bicocca


Poze cu Idea Hotel Milano Bicocca

Descriere Idea Hotel Milano Bicocca

Idea Hotel Milano Bicocca este situat intr-un cartier linistit la mica distanta de centrul orasului. Oaspetii pot ajunge cu usurinta la obiective turistice de mare interes cum ar fi La Scala, ?Cina cea de taina? a lui Leonardo da Vinci sau Castelul Sforza, care se afla numai cateva minute departare.

Idea Hotel Milano Bicocca se gaseste pe Via Della Giustizia 10 la aproximativ 15 kilometri de Aeroportul Linate.

Cele 145 de camere de la Idea Hotel Milano Bicocca au dotari moderne si bai de lux, acces la internet, telefon cu posta vocala, mini bar, televiziune prin satelit si multe altele.

Situarea intr-o locatie linistita si multe dotari excelente fac din Idea Hotel Milano Bicocca o alegere excelenta pentru turistii care aleg sa petreaca cateva zile la Milano. Hotelul ofera mic dejun in regim de bufet suedez, propriul snack bar deschis 24 de ore, un centru de afaceri, spalatorie chimica si valet. Oaspetii pot beneficia si de parcarea hotelului daca sosesc la Milano cu masina.

Cazare Milano